Despre noi

Suntem prezenti activ pe piata Consumabilelor de  Vulcanizare de peste 16 ani, acumland experienta si straduindu-ne mereu sa satisfacem nevoile clientilor nostri.

Poziţia fruntasa detinuta la ora actuala se datoreaza seriozitatii si competenţei echipei de vanzari, relatiilor de buna colaborare cu clientii, sprijinului constant al furnizorilor si nu in ultimul rand diversitatii ofertei. Activitatea firmei îmbină toate elementele necesare satisfacerii nevoilor clientilor: consultanta, vanzare, service garantie si post-garantie.

Ne straduim sa imbinam armonios calitatea de top a produselor cu servicii pe masură, clientii nostrii beneficiind de consultanţa de specialitate, servicii de transport, service in garantie si post-garantie la cel mai inalt standard.

Existam datorita clientilor nostrii si prin urmare nu suntem niciodata prea ocupati pentru a le intelege si satisface cerintele; ne respectam intotdeaua promisiunile fata de clienti. Tot ceea ce facem sta sub semnul calitatii, consecventei, dinamismului, deschiderii faţa de noutati, grijii fata de client. Ne straduim sa ne dezvoltam si perfectionam continuu pentru a putea oferi produsele si serviciile solicitate, la un nivel calitativ superior.

 

Pentru ca numai un produs de calitate poate duce la obtinerea unor rezultate de calitate.

ITI OFERIM:

    Cel mai bun raport pret/calitate din Romania

    Livrare din stoc depozit central Bucuresti

    Consumabile si scule profesionale

    Stocuri masive si diverse

    Asistenta de specialitate

    Piese de schimb si accesorii

COS DE CUMPARATURI

close